ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόβλημα με «Αγια-Σοφιά»

Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε αίτηση διακοπής των εργασιών

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ξαφνικά… πρόβλημα στην ΑΕΚ με την «Αγια-Σοφιά Opap Arena». Όπως έγινε γνωστό, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε αίτηση διακοπής των εργασιών για την υπογειοποίηση με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

Έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια ότι η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου.

«Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16».

Συγκεκριμένα, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε ζητήσει από την Περιφέρεια τη διακοπή των εργασιών αφού δεν είχε καταβληθεί ο 11ος λογαριασμός, το οποίο μεταφράζεται ως μη ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής στις οικονομικές της υποχρεώσεις για το έργο.

Φυσικά, μένει να φανεί η αντίδραση της ΑΕΚ πάνω στο ζήτημα, αλλά και να μάθουμε πως μεταφράζεται η όλη κωλυσιεργία, δηλαδή κατά πόσο επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση