ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο όριο των καρτών Ρέτσος και Μπιέλ στον Ολυμπιακό

Δύο κίτρινες έφτασε χθες ο Πεπ Μπιέλ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ στο όριο είναι από το προηγούμενο ματς και ο Παναγιώτης Ρέτσος

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Με την αλλαγή που σημειώθηκε από φέτος στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, από φέτος οι παίκτες θα συμπληρώνουν κάρτες όταν αυτό συμβεί τρεις φορές.

Στον Ολυμπιακό, ήταν από το προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία ο Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ δύο έχει από χθες και ο Πεπ Μπιέλ που είδε την κίτρινη κάρτα από τον Ντίας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά τα όσα γράφει ο πειθαρχικός κώδικας στο άρθρο 7, παράγραφος 4

Οι ακόλουθες περιπτώσεις παρατηρήσεων επισύρουν τον αυτόματο αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα:

α) Συμπλήρωση τριών (3) παρατηρήσεων (τρεις κίτρινες κάρτες) σε αγώνες της ίδιας διοργάνωσης, επισύρουν ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας.

β) Συμπλήρωση έξι (6) παρατηρήσεων (έξι κίτρινες κάρτες) σε αγώνες της ίδιας διοργάνωσης, επισύρουν ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Συμπλήρωση εκ νέου τριών (3) παρατηρήσεων (δηλαδή εννέα, δώδεκα κ.λπ. κίτρινες κάρτες) επισύρουν ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Η τιμωρία για διπλή κίτρινη

Παίκτης που βλέπει δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο ματς και αποβάλλεται με κόκκινη, εκτίει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι και οι 2 κίτρινες που είδε ακυρώνονται, κάτι που ήδη ίσχυε στον κανονισμό. Έτσι, λοιπόν, για την περίπτωση Καραχάλιου που είχε αποβληθεί με την Κηφισιά και είναι και πάλι στις 0 (μηδέν) κίτρινες κάρτες, ανεξαρτήτως αν η Super League στο site της τον εμφανίζει ακόμα με 2.

Αναλυτικά τα όσα γράφει ο πειθαρχικός κώδικας στο άρθρο 7, παράγραφος 3.

Δύο παρατηρήσεις (2) (δυο κίτρινες κάρτες) κατά την διάρκεια του ίδιου αγώνα επισύρουν αποβολή (έμμεση κόκκινη κάρτα) και κατά συνέπεια τον αυτόματο αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα. Στην περίπτωση αυτή οι δύο παρατηρήσεις (κίτρινες κάρτες) που επέσυραν την κόκκινη κάρτα ακυρώνονται.

Sport-fm.gr

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση