ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κούκλια-ΑΕΚ (2-1): Ξεκίνημα με έκπληξη

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε την ιστορία της στην πρώτη κατηγορία η ΑΕΚ Κουκλιών κερδίζοντας στην πρεμιέρα, στο Παφιακό, την ΑΕΚ με 2-1, κάνοντας το πρώτο μπαμ του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, όμως στο 14’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν την ψυχρολουσία για τον αντίπαλό τους. Ο Γαρπόζης έκανε την μπαλιά και ο Σταμπολίεφ με πλασέ έκανε το 1-0, νικώντας τον Νέγκρι, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα στο πρωτάθλημα.

Αντίδραση της ΑΕΚ
Η ομάδα της Λάρνακας επιδίωξε να απαντήσει γρήγορα και τα κατάφερε. Ο Μυτίδης απώλεσε μία σημαντική ευκαιρία στο 25’, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Καταλά δεν λάθεψε. Στο 26΄ ο Παύλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ισπανός από κοντά έκανε το 1-1.

Μοιραίος ο Καταλά
Ο σκόρερ της ΑΕΚ όμως έμελλε να είναι μοιραίος στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου, καθώς ανέτρεψε εντός περιοχής τον Βράνικαν, με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο παίκτης και στο 49’ εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 2-1.

Κράτησαν γερά τα Κούκλια
Οι Λαρνακείς προσπάθησαν να σώσουν ότι σώζεται, όμως οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι το φινάλε του αγώνα, κρατώντας το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο.

Σκόρερ: 14’ Σταμπολζίεφ, 49’ Βράντζικαν / 26’ Καταλά

Κίτρινες: 23’ Καϊρίνος, 54΄ πεν. Βράντζικαν, 76’ Γαρπόζης, 89’ Σταμπόλζιεφ / 64’ Μουρίγιο, 87’ Σάββα

ΑΕΚ Κουκλιών (Δ. Ιωάννου): Καιρίνος, Μπάνο, Σάββα, Γαρπόζης, Γκόμες (59’ Δημητρίου), Σιεής, Ντε Μπρούνο (61’ Ευθυμίου), Μακρής, Σταμπολίεφ, Ντε Σόοουζα, Βράντζικαν (95’ Πίτσιλλος)

ΑΕΚ (Δ. Ελευθερόπουλος): Νέγκρι, Μεγκρελασβίλι, Καταλά, Κάστρο (46’ Μπανγκούρα), Παύλου, Τομάς, Μιχαλόπουλος (52’ Μόνχε), Μουρίγιο, Μυτίδης, Σκοπελίτης, Λόπες (77’ Ιβάνκο)

Διαιτητής: Αντώνης Χριστοδούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση