ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κύπελλο: Οι πρώτες μάχες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο δρόμο για τον 74ο τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola έχουν απομείνει τέσσερις ομάδες και σήμερα, μέσω των πρώτων ημιτελικών, θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για να διεκδικήσουν το τρόπαιο στις 18 του Μάη.

ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ και Ομόνοια είναι οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το Κύπελλο και σε διπλούς αγώνες που θα γίνουν σήμερα και στις 20 Απριλίου θα λύσουν τις διαφορές τους και θα ξεκαθαρίσει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα και θα αρχίσει στις 17:00 (Sports +1) ενώ θα ακολουθήσει δύο ώρες αργότερα, στις 19:00, ο ημιτελικός μεταξύ της ΑΕΚ και της Ομόνοιας (Cytavision Sports 1).

Οι ημιτελικοί αναμένονται αμφίρροποι αφού τίθενται αντιμέτωπες οι ομάδες που βρίσκονται στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μάλιστα, οι ομάδες που τίθενται σήμερα αντιμέτωπες είχαν αγωνιστεί μεταξύ τους το περασμένο Σαββατοκύριακο και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες (ΑΠΟΕΛ - Απόλλων 2-2, Ομόνοια - ΑΕΚ 0-1), στοιχείο το οποίο ενισχύει την εκτίμηση πως στις λεπτομέρειες θα κριθεί και η πρόκριση στον τελικό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση