ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Να πιεί νερό

Το πράγμα μπορεί να αντιστραφεί

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η εγκατάτασταση της ΑΕΚ στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός, το οποίο μπορεί να υποστηριχθεί από αριθμούς. Άλλωστε οι δύο σερί παρουσίες στα ημιτελικά του κυπέλλου και ο αποκλεισμός στις λεπτομέρειες, όπως και οι τα δύο δευτερία στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός.

Ωστόσο ακόμα και αυτά τα κεκτημένα που δεν συνεπάγονται κάτι χειροπιαστό όπως ένας τίτλος, διακινδυνεύονται φέτος με δεδομένο τον αποκλεισμό από το κύπελλο στην προημιτελική φάση.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με την απόσταση από την κορυφή να έχει αυξηθεί σε μη διαχειρίσημα επίπεδα. Με άλλα λόγια ακόμα και αν η ΑΕΚ κάνει το οκτώ στα οκτώ, δεν είναι σίγουρο ότι θα τερματίσει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες σαφώς και έχει πάρει διαφορετική στροφή ωστόσο είναι αξιοπρόσεκτο πως θα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν προς το χειρότερο στις δύο αγωνιστικές της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Με την ίδια λογική, το πράγμα μπορεί να αντιστραφεί και να προσδώσει στην ΑΕΚ τη χαμένη της αυτοπεποίθηση για να κάνει το ντεμαράζ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση