
24sports.com.cy
Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:00 την Ομόνοια στην "Αρένα" για τον επαναληπτικό του 0-0 στο ΓΣΠ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και έχει ως μοναδικό στόχο να κερδίσει για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.
Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και για τις δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να είχε ευκαιρία στο ΓΣΠ να κερδίσει καθώς έπαιζε με αρκετή ώρα με παίκτη περισσότερο ωστόσο δεν την εκμεταλλεύθηκε.
Ο Χένινγκ Μπεργκ θα προσπαθήσει στο σημερινό παιχνίδι να βρει τον τρόπο να διασπάσει την αμυντική γραμμή της Ομόνοιας και ίσως επιδιώξει να πιέσει ψηλά απ' την αρχή του αγώνα με σκοπό να εκμεταλλευθεί και το γεγονός πως η ΑΕΚ παίζει μέσα στο γήπεδο της.
Άπαντες στην ΑΕΚ περιμένουν πως ο κόσμος της ομάδας θα δώσει βροντερά το παρών του και να σπρώξει την ομάδα προς την πρόκριση, κάνοντας την "Αρένα" να μοιάζει με καμίνι με σκπό να βοηθήσει περισσότερο τους παίκτες του Μπεργκ για να πετύχουν τον στόχο τους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι μοναδική απουσία είναι αυτή του Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.
Αναφορικά με την πιθανή εντεκάδα του Μπεργκ αναμένεται ο Αλομέροβιτς να είναι κάτω απ' τα δοκάρια, στα στόπερ οι Μιλίσεβιτς και Ρομπέρζ, δεξιά ο Εκπολό και αριστερά ο Νάλι. Στο κέντρο θα είναι οι Ροντέν και Λέδες, με τον Αϊτόρ πιο μπροστά τους, ενώ τριάδα στην επίθεση, στα άκρα οι Φαράζ και Τσακόν και στην κορυφή ο Καμπρέρα.