ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Το πλάνο ενίσχυσης του Ρόκα

Οι θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα της Λάρνακας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ ξεκίνησε και μάλιστα όπως φάνηκε ο Τσάβι Ρόκα είχε κάνει εδώ και καιρό τις διεργασίες, φτιάχνοντας τη λίστα με τους παίκτες που θέλει να αποχωρήσουν, αλλά και έχει ήδη σχηματίσει το πλάνο ενίσχυσης του. 

Μετά την ανανέωση του Μπρούνο Γκάμα και την απόκτηση του Φακούντο Σάντσες ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ετοιμάσει τη λίστα του για τις θέσεις που θέλει να ενισχύσει και ξεκίνησε να ψάχνει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. 

Ο Ρόκα, γνωρίζοντας την αποτυχία του στις μεταγραφές Ιανουαρίου, καθώς όλοι οι παίκτες που ήρθαν, αποχώρησαν, θέλει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και να φέρει παίκτες επιπέδου που θα κάνουν τη διαφορά. 

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει την ομάδα με έναν στόπερ εγνωσμένης αξίας και με ένα στόπερ καταλόγου Β’ ή Κύπριο που δεν θα παίρνει θέση στον κατάλογο Α’. Από εκεί και πέρα θέλει να φέρει στην ομάδα έναν μέσο που θα έχει τον ρόλο του αντί-Σανχούρχο. Επίσης αναγκαία είναι και η εξεύρεση δύο επιθετικών, ενός καθαρό φορ και ενός παίκτη «box to box», όπως και ενός ακραίου επιθετικού. 

Οι επαφές με υποψήφιους στόχους είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια εξέλιξη ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα ο Τσάβι Ρόκα είναι συνεχώς σε εγρήγορση για να εντοπίσει κάποιο «λαβράκι» που θα έρθει με τη μορφή επένδυσης, όπως στην περίπτωση Ολατούντζι, που έφερε στην ομάδα 500 χιλιάδες και θα φέρει ακόμη περισσότερα σε περίπτωση μεταγραφής του από την Σλόβαν σε άλλη ομάδα, καθώς η ΑΕΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ