ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καραπατάκης: «Τώρα προέχει η ομάδα - Δεσμευόμαστε για αυτοκριτική»

Ανάρτηση από τον πρόεδρο της ΑΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανάρτηση έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος κάνει κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη στον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Η δικιά μας απογοήτευση είναι μεγαλύτερη από την δικιά σας. Το δικό μας ‘τι έφταιξε’ είναι πιο έντονο από το δικό σας. Όμως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει, όσοι απαρτίζουν αυτή την ομάδα, με πρώτον εμένα, είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που υπάρχει για να κόψουμε πρώτοι το νήμα.

Σε αυτή τη προσπάθεια σας θελουμε όλους μαζί μας, κανείς δεν περισσεύει. Είμαστε έτοιμοι, να ακούσουμε την κριτική σας όσο αυστηρή και αν είναι και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε την δικιά μας αυτοκριτική για πιθανά λάθη και παραλείψεις μας. Όμως δεν είναι τώρα η ώρα. Αυτό που τώρα προέχει, παραπάνω από κάθε άλλη φορά, είναι η στήριξη της ομάδας μας. Σας καλώ όλους το Σάββατο στην ΑΡΕΝΑ, σας καλώ όλους να στηρίξουμε μαζί την ομάδα μας και να δώσουμε την ύστατη μάχη, για να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα στο όνειρο. Πρέπει ενωμένοι να προσπαθήσουμε. Το οφείλουμε στην ομάδα μας, το οφείλουμε στην πόλη μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
AEK

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ