ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Για μια νέα αρχή...

Ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Λάρνακα και συγκεκριμένα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ταξιδεύει σήμερα η ΑΕΛ, καθώς αντιμετωπίζει την Ανόρθωση. Στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, έτσι ώστε να διατηρηθούν οι ελπίδες για την Ευρώπη.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη, καθώς μετρούν τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα θέλουν να τερματίσουν αυτό το αρνητικό σερί, στο ντεμπούτο του Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα καθίσει σήμερα για πρώτη φορά στον πάγκο της και στόχος του είναι να συνδυάσει την πρεμιέρα του με την επιστροφή της ομάδας στις νίκες. Δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο 30χρονος αμυντικός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Αναφορικά με το πλάνο, η λογική λέει ότι ο Μπαλταζάρ θα ξεκινήσει με τον Ρόμο στο τέρμα. Δεξιά θα είναι ο Αϊρόσα και αριστερά ο Φορτούνα. Τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας διεκδικούν οι Λαφράνς, Μιτρέα και Κυριάκου.

Αμυντικός μέσος θα είναι ο Σοάρες, ενώ τις άλλες θέσεις στο κέντρο θα πάρουν δύο εκ των Νικολάου, Σαβανέ και Πίτι. Στα φτερά αναμένεται να αγωνιστούν οι Μέσκα και Γεωργιάδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αρουαμπαρένα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση