ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Αγωνία... για τα νέα

Σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αντίστροφη μέτρηση για την έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ τελείωσε. Σήμερα στις 19:00 είναι προγραμματισμένη στην αίθουσα «Saint George». Η σημερινή συνέλευση κρίνεται ως πολύ σημαντική για την επόμενη μέρα της Λεμεσιανής ομάδας.

 Το Δ.Σ. του Σωματείου, θα κάνει τον δικό του απολογισμό στη σημερινή συνέλευση, και θα ενημερώσει τα μέλη για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως είναι φυσιολογικό ένα σημαντικό κομμάτι που θα αναλυθεί στα μέλη της ομάδας, είναι αυτό του οικονομικού. Η διοίκηση, θα ενημερώσει τον κόσμο για όλα όσα έγιναν φέτος για να… στρώσουν τα οικονομικά της ομάδας, για τις υποχρεώσεις της προηγούμενης διοίκησης, που έπρεπε να καλυφθούν από τη νυν για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα η ομάδα, αλλά και για το πως θα είναι τα πράγματα στο οικονομικό την επόμενη σεζόν.

 Από εκεί και πέρα, κάτι άλλο που περιμένει με αγωνία ο κόσμος της ομάδας, είναι το ξεκαθάρισμα των προθέσεων της νυν διοίκησης, όσο αφορά την επόμενη χρονιά. Το καλοκαίρι λήγει η θητεία του Δ.Σ. και ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη της ΑΕΛ αν σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει, είτε με τον ίδιο συνδυασμό, είτε με ενισχυμένο για τα επόμενα δύο χρόνια. Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία, και απομένει να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν και επίσημα.

Το ζητούμενο για την ΑΕΛ είναι να βρεθεί ο τρόπος και οι πόροι για να αλλάξει επίπεδο. Να μπει σε νέα μονοπάτια, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά για να μπορέσει να συμβαδίσει με τις υπόλοιπες ομάδες, και να μην χάσει ακόμη περισσότερο έδαφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση