ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Πρώτα το διοικητικό και μετά... τα άλλα

Μετά το ξεκθάρισμα θα ασχοληθούν περαιτέρω με τα αγωνιστικά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα στην ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα, θέματα τα οποία όμως για να λυθούν θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το διοικητικό και πως θα βρει την ομάδα η επόμενη μέρα.

Τις τελευταίες μέρες ακούγονται αρκετά τόσο για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν, όσο και γι’ αυτούς που αναμένεται να αποχωρήσουν από το ρόστερ, αλλά και για την τεχνική ηγεσία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσει στον πάγκο ο Αλέξης Γαρπόζης.

Όλα αυτά, ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, θα απασχολήσουν μετά το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό κομμάτι. Η αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση, θεωρείται κρίσιμη από όλες τις απόψεις, αφού ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να πάρει αρκετές απαντήσεις για τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και τις προθέσεις του ο Νίκος Χριστοδουλίδης, όσο αφορά το αν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία στην εκλογική συνέλευση που θα οριστεί στο άμεσο μέλλον.

Όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο διοικητικό κομμάτι, τότε θα μπορέσουν οι ιθύνοντες της ομάδας να πιάσουν δουλειά και στο αγωνιστικό και να αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Είναι δεδομένο ότι θα είναι πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας σε σχέση με φέτος, αφού η ΑΕΛ χρειάζεται γερό… λίφτινγκ για να μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερη στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση