ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Βγαίνει μπροστά ο Σόφο

Ετοιμάζει κινήσεις για παίκτες, κόσμο και διαιτησία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετα την απόφαση για στήριξη και, κατ' επέκταση, την παραμονή του Ντούσαν Κέρκεζ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Ανδρέας Σοφοκλέους παρουσιάζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε ενέργειες που θα βοηθήσουν την ομάδα να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα συναντηθεί άμεσα με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θέλει να περάσει το μήνυμα ότι η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της κόντρα σε κάθε δυσκολία, ενώ θα προβεί και σε κινήσεις που θα τους βοηθήσουν να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα την προσπάθεια για ανάκαμψη.

Παράλληλα, θα προχωρήσει σε ενέργειες που θα απευθύνονται στον κόσμο προκειμένου να αγκαλιάσει και να βοηθήσει με τον τρόπο του την ομάδα να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Την ίδια στιγμή ο Σοφοκλέους παρουσιάζεται αποφασισμένος να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να μην επαναληφθούν διαιτητικά λάθη ανάλογα με αυτά που έγιναν τόσο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όσο και σε προηγούμενους φετινούς αγώνες και τα οποία επηρέασαν την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Το μεταγραφικό πλάνο και πως επηρεάζει η διαφαινόμενη φυγή Σάντος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
Σημαντικό από κάθε άποψης το λεμεσιανό ντέρμπι στο «Στάδιο Αλφαμέγα»
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ