ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Δύσκολα «επιβιώνει» (και) ο Μπάμπιτς

Μοναδικό εμπόδιο… το πολυετές συμβόλαιο που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο χορός των αποχωρήσεων αναμένεται να έχει και συνέχεια στην ΑΕΛ αφού μετά τους Τόρρες και Ντάβερβελντ είναι σίγουρο ότι θα δουν την πόρτα εξόδου κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς που δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του λιμανιού είναι ο Μάτκο Μπάμπιτς με τον οποίο γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή ούτος ώστε να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Κροάτης διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Λεμεσιανή ομάδα αλλά φαίνεται να μην επιβιώνει από το «ξεσκαρτάρισμα» που επιχειρεί να κάνει Χόρχε Σίλας.

Τόσο η παρουσία του κατά την πρώτη χρονιά αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ΑΕΛ αλλά και την επόμενη περίοδο που δόθηκε δανεικός στην ΠΑΕΕΚ, ο 23χρονος ναι μεν πραγματοποίησε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο και έτσι το μέλλον του μοιάζει πέρα για πέρα από αμφίβολο.

Πάντως ένα μεγάλο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν οι ανθρώποι της ομάδας είναι το πολυετές συμβόλαιο που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής και γίνεται προσπάθεια είτε να αποχωρήσει οριστικά είτε να δοθεί εκ νέου δανεικός.

Πάντως πριν από μερικούς μήνες η Στεάουα είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Μπάμπιτς και ένα ενδεχόμενο νέο ενδιαφέρον είτε από τους Ρουμάνους, είτε από την οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα διευκολύνει κατά πολύ τα πράγματα για την ΑΕΛ στην προσπάθεια της να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Εκκρεμεί η επισημοποίηση της απόκτησης των Χέντι και Σέρνιτς, που αναμένεται να δώσουν ακόμη περισσότερη δυναμική στους ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ