ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Επιστολές, επενδυτές και η επόμενη μέρα

Η σύνοψη της σημερινής ΓΣ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όλα συνηγορούσαν ότι η σημερινή γενική συνέλευση του Σωματείου θα ήταν σημαντική, και έτσι ακριβώς ήταν τα πράγματα. Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, ο Ανδρέας Σοφοκλέους αποχωρεί από την ομάδα, και η ΑΕΛ μπαίνει σε μια νέα εποχή. Από επίσημα στόματα πλέον, λέχθηκε ότι οριστικά δεν θα ανανεωθεί η συμφωνία διαχείρισης που λήγει στις 31 Μαΐου, και το ποδοσφαιρικό τμήμα από την 1η Ιουνίου ουσιαστικά θα επιστρέψει στο Σωματείο.

Το Δ.Σ. του Σωματείου, έφθασε σε αυτή την απόφαση μετά από αρκετές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Η μη ανταπόκριση του «Σόφο» στις επιστολές του Σωματείου, έφερε την οριστική ρήξη και την σημερινή εξέλιξη.

Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, το ξέρουν και οι άνθρωποι του Σωματείου, όμως δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που χρειάζονται για να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ήδη γίνονται αρκετές συζητήσεις με χορηγούς, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται και οι προσπάθειες εξεύρεσης επενδυτή ή επενδυτών. Ο ίδιος ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι συζητά τόσο με εταιρείες όσο και με πρόσωπα, είπε συγκεκριμένα με τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Η κάθε περίπτωση εξετάζεται εξονυχιστικά από το νομικό τμήμα του Σωματείου, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα σε κάποιο που δεν θα είναι φερέγγυος και δεν θα μπορεί να δώσει οικονομικές εγγυήσεις. Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει βιασύνη για να παρθεί μια απόφαση. Θα γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για να γίνει σωστή επιλογή. Όταν θα υπάρχει κάτι δεδομένο θα κληθούν να αποφασίσουν τα μέλη για το τι θα γίνει.

Από εκεί και πέρα, στο Σωματείο, θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις το επόμενο διάστημα. Θέλουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να παραμείνει συγκεντρωμένο στον στόχο κατάκτησης του τροπαίου, και μετά τον τελικό, το Δ.Σ. θα παρουσιάσει πιο αναλυτικά το πλάνο διαχείρισης της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση