ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Με γεμάτες τσέπες στο παζάρι

Η πώληση του Μάε δίνει οικονομική άνεση στην ομάδα της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η απώλεια του Ράιαν Μαέ είναι πολύ μεγάλη για την ΑΕΛ, καθώς το πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ βασιζόταν στον Βελγομαροκινό επιθετικό, ωστόσο ο Σέρβοβόσνιος τεχνικός είχε προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο.

Στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο ήξεραν ότι θα ερχόταν μία πρόταση για τον 23χρονο επιθετικό, η οποία θα ήταν πολύ συμφέρουσα για τον σύλλογο.

Οι 750 χιλιάδες ευρώ που θα μπουν στο ταμείο της ομάδας, είναι πολύ σημαντικές, καθώς δίνει την άνεση στην ΑΕΛ να λειτουργήσει καλύτερα το επόμενο διάστημα.

Σίγουρα, δεν αναμένουμε να αλλάξει η πολιτική που ακολούθησε η ομάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά σίγουρα θα μπορεί να κάνει 2-3 ποιοτικές προσθήκες, δαπανώντας περισσότερα χρήματα.

Είναι διαφορετικό να βγαίνεις στο παζάρι με γεμάτες τσέπες και άλλο να υπολογίζεις μέχρι το τελευταίο ευρώ. Το βάρος θα πέσει στον επιθετικό, καθώς θα πρέπει να έρθει ένας παίκτης που να έχει την προσφορά του Μαέ.

Επιπλέον, στόχος του Κέρκεζ είναι να φέρει ακόμη ένα ακραίο επιθετικό, της ποιότητας του Τόρες. Ενώ, στις προτεραιότητες είναι και ο αριστερός μπακ. Η ΑΕΛ «πληγώθηκε» αρκετά στην συγκεκριμένη θέση την περσινή περίοδο και νεαρός προπονητής θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την «τρύπα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση