ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Με σωματείο παίζει του Πουρσαϊτίδη

Στους υποψήφιους ο Ελλαδίτης προπονητής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε νέα εποχή μπαίνει μέσα στις επόμενες μέρες η ΑΕΛ, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα από την 1η Ιουνίου επιστρέφει στο σωματείο. Μάλιστα, ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες διαδοχής, όπως ενημέρωσε και επίσημα το Δ.Σ. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το σωματείο πλέον θα έχει να διαχειριστεί την ποδοσφαιρική ομάδα, με την ηγεσία του να προχωρά σε αρκετές ενέργειες ώστε να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Όπως είχαν αναφέρει από πλευράς σωματείου βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με υποψήφιους επενδυτές, ενώ συνάμα υπάρχει έτοιμη η ομάδα που θα αναλάβει σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα των επενδυτών. Προχωρώντας κι ένα βήμα πιο πέρα, σημειώνεται πως έχουν πραγματοποιηθεί και οι πρώτες σκέψεις για την τεχνική ηγεσία, με το όνομα του Σάββα Πουρσαϊτίδη να έχει πέσει ήδη στο τραπέζι.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει τα ηνία στον πάγκο, ενώ θεωρεί πως με τη δουλειά του στη Νέα Σαλαμίνα δικαιούται μια ευκαιρία σε ομάδα που θα θέσει υψηλότερους στόχους. Βέβαια, ο Πουρσαϊτίδης δεν παίζει μόνος, ενώ συνάμα όπως σημειώσαμε νωρίτερα θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο Σοφοκλέους, αλλά και αυτό των υποψήφιων επενδυτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Εκκρεμεί η επισημοποίηση της απόκτησης των Χέντι και Σέρνιτς, που αναμένεται να δώσουν ακόμη περισσότερη δυναμική στους ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ