ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Μπαίνει σε κρίσιμη εβδομάδα

Πλέον η Λεμεσιανή ομάδα εισέρχεται σε ρυθμούς προγραμματισμού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΛ είναι γεγονός εδώ και μερικές μέρες. Το Σωματείο ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και πλέον… τρέχει για να κάνει ότι είναι απαραίτητο για να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα η ομάδα.

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν αρκετές επαφές, για να στελεχωθεί με τα απαραίτητα άτομα και πλέον η Λεμεσιανή ομάδα θα μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προγραμματισμού. Η απόφαση για παραμονή του Χρήστου Χαραλάμπους έχει παρθεί, και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα όταν επισημοποιηθεί η παραμονή του Κύπριου τεχνικού, η ΑΕΛ θα αρχίσει να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για να βρεθεί η λύση και να αποχωρήσουν. Υπάρχουν αρκετοί που δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους και δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και το οικονομικό, αφού το Σωματείο θα επιδιώξει να υπάρξει όσο λιγότερο οικονομικό κόστος για το Σύλλογο γίνεται.

Πέρα από αυτούς που θα αποχωρήσουν, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν αλλά έχουν ψηλά συμβόλαια, και αναμένεται να γίνει μια συζήτηση μαζί τους, για να διαφανεί αν μπορούν να γίνουν μειώσεις στα συμβόλαια αυτά.

Αντιλαμβάνεται κανείς, ότι η ΑΕΛ μπαίνει σε μια κρίσιμη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν αρκετές επαφές για να αρχίσουν να κλείνουν τα ανοιχτά ζητήματα ένα ένα, για να γνωρίζει και ο Χρήστος Χαραλάμπους πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση