ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Μπαλάκι... και στον ίδιο, όχι μόνο στον Σόφο

Ο Παντελίδης έστειλε μήνυμα ότι η παραμονή του δεν εξαρτάται μόνο από τα «θέλω» της ομάδας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Διεργασίες που αφορούν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά (και όχι μόνο) τρέχουν εδώ και αρκετές εβδομάδες (πάει ήδη ένας μήνας από την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Παπαφώτη και την πληροφόρηση για συμφωνία με τον Μακρή), όμως το κεφαλαιώδες ζήτημα «προπονητής» παραμένει ανοιχτό.

Μέχρι τώρα το όλο θέμα προσεγγιζόταν από τη σκοπιά της ΑΕΛ, η διοίκηση της οποίας καλείτο να αξιολογήσει την πορεία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Παντελίδη και, ζυγίζοντας τα δεδομένα, να αποφασίσει αν θα του προτείνει νέο συμβόλαιο.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, ωστόσο, ο 57χρονος τεχνικός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και από δικής του πλευράς, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από τις προθέσεις του Σοφοκλέους. Με τον τρόπο που έθιξε το θέμα, θέλησε προφανώς να τονίσει δημοσίως ότι δεν περιμένει με την πένα ανά χείρας να υπογράψει νέο συμβόλαιο αν και εφόσον του προταθεί, αλλά θα αξιολογήσει και ο ίδιος τα δεδομένα που θα τεθούν ενώπιόν του προκειμένου να αποφασίσει αν επιθυμεί να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ή όχι.

Την ίδια στιγμή, δε, τόνισε ξανά (το είχε κάνει και στις αρχές του μήνα) ότι ο ίδιος δεν είχε συμμετοχή στις όποιες κινήσεις έγιναν έως τώρα σε σχέση με τον προγραμματισμό. Κι αν η πρωτοβουλία της ομάδας να διατηρήσει δεμένα σε βάθος χρόνου σημαντικά περιουσιακά στοιχεία (όπως είναι οι Παπαφώτης, Σάντος και Μεντόγεβιτς αλλά και ο Νταβόρ, τον οποίο επιθυμεί επίσης να δέσει με νέο συμβόλαιο) διαφυλάσσοντας τα συμφέροντά της είναι απολύτως θεμιτή ακόμα και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του εκάστοτε προπονητή (από τη στιγμή ειδικά που όλοι τους είχαν συμβόλαιο και για του χρόνου ούτως ή άλλως), είναι εξίσου φυσιολογικό να ενοχλείται όταν δεν ζητείται η συγκατάθεσή του (ή έστω η συμμετοχή του στη λήψη της απόφασης) για την απόκτηση παικτών που πιθανόν θα κληθεί να κοουτσάρει την επόμενη χρονιά.

Ακόμα κι αν κριθεί κατάλληλος από τη διοίκηση για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, λοιπόν, ο Παντελίδης άφησε να εννοηθεί ότι η παραμονή του στην ΑΕΛ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη γιατί δεν εξαρτάται μόνο από τα «θέλω» της ομάδας, αλλά και από τους όρους που θα θέσει ο ίδιος.

Με ανάλογο λίγο-πολύ τρόπο, άλλωστε, είχε λειτουργήσει και στο παρελθόν σε άλλες ομάδες που είχε δουλέψει, όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει σε προηγούμενη συνέντευξή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Μυρίζει» εξτρέμ

ΑΕΛ: «Μυρίζει» εξτρέμ

Χρειάζεται σημαντική ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και έχει ήδη εντοπίσει τον στόχο της
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ