ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: «Ναυάγιο» με Γερμανούς - Τι θα γίνει με Χριστοδουλίδη

Σταμάτησαν οι επαφές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει στην ΑΕΛ σχετικά με το θέμα της γερμανικής εταιρείας που επρόκειτο να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς προέκυψε «ναυάγιο» στις επαφές. 

Αρχής της εβδομάδας που είμαστε είχε γίνει γνωστό ότι οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρείας θα έφταναν στην Κύπρο, όμως λίγο αργότερα αναβλήθηκε η κάθοδος του, καθώς προέκυψαν θέματα στις επαφές. Όπως φαίνεται αυτά τα προβλήματα επηρέασαν την όλη συζήτηση και έτσι η κουβέντα με τους Γερμανούς τελειώνει άδοξα για την ΑΕΛ. 

Πλέον η συζήτηση πηγαίνει για το πως θα πορευτεί διοικητικά η ΑΕΛ για τη νέα σεζόν, καθώς ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του ανέφερε πως αν δεν προχωρήσει η συμφωνία με τους Γερμανούς θα αποχωρήσει από την προεδρία του σωματείου.

Θυμίζουμε πως στις 24 Απριλίου έχει οριστεί Γενική Εκλογική Συνέλευση και μέχρι τις 17 του μήνα θα πρέπει να υποβληθούν όλες οι υποψηφιότητες. Οι επόμενες μέρες αναμένονται κρίσιμες για τον μέλλον της ΑΕΛ και το πως θα συνεχίσει η ομάδα τη νέα σεζόν. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση