ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Πιάνει και επίσημα δουλειά η νέα διοίκηση

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η γενική συνέλευση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μέρα εκλογικής γενικής συνέλευσης σήμερα στην ΑΕΛ. Η συνέλευση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει  στις 19:00 στην αίθουσα St. George στο Νίκος Σολομωνίδης και θα σημάνει την επίσημη αλλαγή… φρουράς στη Λεμεσιανή ομάδα αφού μετά το τέλος της, η Λεμεσιανή ομάδα θα έχει νέο συμβούλιο.

Ο συνδυασμός 18 ατόμων με επικεφαλής τον Κώστα Κωνσταντίνου, θα πιάσει και… επίσημα δουλειά. Ο νέος πρόεδρος του Σωματείου, αναμένεται να αναλύσει στα μέλη το πλάνο του, με το μεγάλο ενδιαφέρον να περιστρέφεται γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το νέο Δ.Σ. ξεκίνησε εδώ και μέρες διεργασίες, επαφές και συναντήσεις, ώστε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στην ομάδα. Με το που πάρει το χρίσμα και επίσημα στην αποψινή συνέλευση η νέα ηγεσία, θα αρχίσει να τρέχει με ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Προτεραιότητα για τον Κώστα Κωνσταντίνου και τους συνεργάτες του, είναι η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα τεχνικής ηγεσίας. Όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο με τη νέα σεζόν, θα αρχίσει και το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. 

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στους γαλαζοκίτρινους και είναι στοίχημα για το νέο Δ.Σ. να καταφέρει να κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να παρουσιαστεί πιο δυνατή η ΑΕΛ τη νέα σεζόν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση