ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Σε περίοπτη θέση το όνομα του Παναγιώτη Γιάννου

Έχει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αλέξη Γαρπόζη

Από την μέρα ανάληψης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τη νέα διοίκηση, έγινε ξεκάθαρο ότι προτεραιότητα είναι η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Ενός επαγγελματία ο οποίος θα γνωρίζει το Κυπριακό πρωτάθλημα και θα μπορέσει να χτίσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Πολλά είναι τα ονόματα που προτάθηκαν στους γαλαζοκίτρινους, και έγιναν αρκετές συζητήσεις με πολλούς. Αυτή τη στιγμή ψηλά στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Παναγιώτη Γιάννου.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γιάννου, είναι εδώ και μερικά χρόνια, τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία της ΑΕΚ Λάρνακας. Παράλληλα είχε καθίσει και κάποιες φορές στον πάγκο και κοούτσαρε την ανδρική ομάδα όταν χρειάστηκε.

Η ΑΕΛ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις εδώ και μέρες με τον Παναγιώτη Γιάννου και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε οριστικές εξελίξεις πάνω στο θέμα.

Στόχος της διοίκησης της Λεμεσιανής ομάδας είναι να κλείσει σύντομα το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντής αφού τον περιμένει αρκετή δουλειά, και υπάρχουν αρκετές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει.

Όταν και εφόσον κλείσει αυτό το θέμα, σειρά έχει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αλέξη Γαρπόζη, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι δεδομένο ότι επιθυμεί να παραμείνει, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον νέο τεχνικό διευθυντή και το πλάνο που θα έχει στο μυαλό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση