ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Το στοίχημα για τον τεχνικό διευθυντή

Η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας συνεχίζει τις επαφές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Συνεχίζονται οι διεργασίες στην ΑΕΛ, για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Το όνομα του Παναγιώτη Γιάννου συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, ενώ στη λίστα βρίσκονται κι άλλα ονόματα. Η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, συνεχίζει τις επαφές, και θα γίνει προσπάθεια για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μετά το Πάσχα.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο πρόεδρος του Σωματείου, όσο και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν ότι θα είναι κρίσιμη η απόφαση που θα πάρουν όσο αφορά τον τεχνικό διευθυντή, αφού θα έχει την ευθύνη του προγραμματισμού.

Το στοίχημα για τη διοίκηση, είναι να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και το στοίχημα για τον νέο τεχνικό διευθυντή, είναι να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να φτιάξει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, μέσα στα οικονομικά πλαίσια που θα μπορεί να ανταποκριθεί η ΑΕΛ. Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, με απλά λόγια δεν το άξιζαν. Έγιναν πολλές λανθασμένες επιλογές ποδοσφαιριστών τις οποίες πλήρωσε αγωνιστικά η ομάδα.

Το ζητούμενο με την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή, είναι να φέρει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής, είτε αυτός λέγεται Γιάννου, είτε κάτι άλλο, θα έχει σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό και θα έχει την ευθύνη για τις επιλογές που θα γίνουν. Με το που προσληφθεί ο εκλεκτός τον περιμένει πολλή δουλειά, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι όσο πιο γρήγορα κλείσει το θέμα, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει να τρέχει ο προγραμματισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση