ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Συνάντηση «Σόφο» με Σωματείο και έρχονται εξελίξεις

Όλα έδειχναν οριστική αποχώρηση του Ανδρέα Σοφοκλέους ωστόσο ενδεχομένως αυτό να αλλάξει την ύστατη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΛ, το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στο τι θα γίνει όσο αφορά το διοικητικό κομμάτι. Τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά για τις οριστικές εξελίξεις στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο.

Τις τελευταίες μέρες όλα έδειχναν οριστική αποχώρηση του Ανδρέα Σοφοκλέους από την ομάδα, ωστόσο ενδεχομένως αυτό να αλλάξει την ύστατη. Είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα συνάντηση του «Σόφο» με αντιπροσωπεία του Σωματείου, όπου συζητούνται τα πάντα και δεν αποκλείεται τελικά να προκύψει η μεγάλη ανατροπή και να παραμείνει.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολύ τον κόσμο της ομάδας. Όπως είναι φυσιολογικό, όσο δεν προκύπτει κάτι οριστικό και επίσημο, οι ΑΕΛίστες, αγωνιούν για την επόμενη μέρα στην ομάδα τους.

Όποια κι αν είναι η κατάληξη, είτε παραμείνει ο Σοφοκλέους, είτε αποχωρήσει οριστικά, θα πρέπει να γίνει ότι είναι καλύτερο για την ίδια την ΑΕΛ και το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Κύπρου έχει αλλάξει, και η Λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, και όχι να είναι ο «φτωχός συγγενής». Όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα, χρειάζεται πλάνο, όραμα, επαγγελματισμός και φυσικά οικονομικοί πόροι, για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση