ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Θα είναι ριζικές οι αλλαγές

Όλα δείχνουν ότι θα κλείσει θετικά το θέμα με τον Παναγιώτη Γιάννου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ακόμη ένα παιχνίδι απομένει για να ολοκληρωθεί το φετινό… μαρτύριο για την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι περιμένουν πως και πως το φινάλε σε μια σεζόν που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου όπως περίμεναν.

Με την λήξη του πρωταθλήματος, θα αρχίσουν και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, με τους περισσότερους που βρίσκονται στην ομάδα τώρα να μην… έχουν θέση στην ΑΕΛ της επόμενης σεζόν. Αναμένεται να είναι ριζικές οι αλλαγές που θα γίνουν από τους ιθύνοντες της ομάδας, με στόχο να χτιστεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι θα κλείσει θετικά το θέμα με τον Παναγιώτη Γιάννου. Θα λύσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, και θα υπογράψει στη Λεμεσιανή ομάδα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Από εκεί και πέρα, με το που αναλάβει και επίσημα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τον περιμένει αρκετή δουλειά. Θα έχει πολλές και σημαντικές αποφάσεις να πάρει για την ΑΕΛ του αύριο.

Πρώτο του μέλημα θα είναι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Αλέξης Γαρπόζης όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή.

Όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει το θέμα με τον προπονητή, τότε θα αρχίσει η δουλειά για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ήδη έγινε μια προεργασία από τη διοίκηση όσο αφορά συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές, και οι διεργασίες αναμένεται να κορυφωθούν με την έλευση του Παναγιώτη Γιάννου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση