ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Τραγική φιγούρα

Η επιμονή του Βοζίνια να παίζει με τη μπάλα έξω από τη περιοχή... στοίχισε

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι και της ήττας από τον Απόλλωνα, όπως είναι λογικό υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, καθώς η ομάδα έχασε ένα σημαντικό ντέρμπι.

Τραγική φιγούρα είναι ο Βοζίνια, καθώς η επιμονή του να παίζει με τη μπάλα έξω από τη περιοχή, στοίχησε στον ίδιο και σε όλη την ομάδα. Διότι, τα δεδομένα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, εάν δεν γινόταν αυτό το λάθος.

Βέβαια, ο Αφρικανός ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της φετινής ΑΕΛ και η παρουσία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αρκετούς αγώνες. Όμως, αυτό το λάθος θα τον «στοιχειώνει», διότι ενδεχομένως να καθορίσει και τον τίτλο.

Με την χθεσινή ήττα η ΑΕΛ έχασε πολλές από τις πιθανότητες που είχε για τον τίτλο, ωστόσο υπάρχουν ακόμα ελπίδες και ο Ντούσαν Κέρκεζ τόνισε ότι πιστεύει στην ομάδα.

Βασικά, θα πρέπει η ΑΕΛ να κερδίσει την Ομόνοια την επόμενη αγωνιστική και να ελπίζει ότι το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής, ανάμεσα στους πράσινους και τον Απόλλωνα να λήξει ισόπαλο. Αυτό το σενάριο, μόνο εάν τα υπόλοιπα παιχνίδια εξελιχθούν φυσιολογικά και τα κερδίσουν οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση