ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Αλφαμέγα Stadium»: Μια εμπειρία... μοναδική

Οι συντελεστές του έργου έχουν τοποθετήσει τον πήχη πολύ ψηλά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοένα και πιο κοντά βρισκόμαστε πλέον στην ημέρα όπου το «Αλφαμέγα Stadium» θα φιλοξενεί κι επίσημα τους αγώνες των τριών ομάδων της Λεμεσού (ΑΕΛ, Απόλλων, Άρης), χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει η ημερομηνία κι ο πρώτος αγώνας. Όπως σημειώσαμε και χθες η συζήτηση των τελευταίων αφορούσε το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας κι αν τελικά θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο το Απόλλων – ΑΕΛ, όμως κάτι τέτοιο για την ώρα μοιάζει από δύσκολο έως… αδύνατο (δες εδώ).

Κλείνοντας όμως το κεφάλαιο πρεμιέρα, για το οποίο δεν υπάρχει απάντηση μέχρι στιγμής, το «Αλφαμέγα Stadium» υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που όμοια του στην Κύπρο δεν υπάρχει.

Ξεκινώντας απ’ τις κερκίδες και τα καθίσματα το «Αλφαμέγα Stadium» θα παρέχει μεγάλη άνεση στον θεατή. Λίγο τα μεγάλα καθίσματα, λίγο η απόσταση μεταξύ των σειρών, δημιουργούν την ευκαιρία σε όσους θα επισκεφθούν το γήπεδο να απολαύσουν πιο άνετα τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Από εκεί και πέρα το «Αλφαμέγα Stadium» αναμένεται να αλλάξει την παραδοσιακή καντίνα όπως την βρίσκουμε στα άλλα γήπεδα της Κύπρο. Οι 12 καντίνες θα προσφέρουν διαφορετικά προϊόντα από αυτά που συνηθίσαμε και όπως βγαίνει προς τα έξω σίγουρα αυτό θα προκαλέσει αίσθηση. Παράλληλα για όσους θα έχουν θέση στα boxes θα υπάρχει υπηρεσία catering μαζί με όλες τις ανέσεις που απαιτεί ένα σύγχρονο στάδιο.

Γενικότερα οι συντελεστές αυτού του έργου έχουν τοποθετήσει τον πήχη πολύ ψηλά. Ο στόχος είναι να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει κάτι ξεχωριστό κι να το πετύχουν αυτό θα φανεί στο… χειροκρότημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση