ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων - ΑΕΛ: Μια χρονιά στα χέρια του... Βρυωνίδη

Περιμένουν την απόφαση...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο περίμενε βρίσκονται Απόλλων και ΑΕΛ ενόψει της αυριανής του Αθλητικού Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για την τύχη του μεταξύ τους αγώνα κυπέλλου ο οποίος δεν διεξήχθη ποτέ.

Η γραμμή των δυο ομάδων κοινή, καθώς δημόσια έχουν αναφέρει πως θα πρέπει να διεξαχθεί το παιχνίδι. Την ίδια ώρα ισχυρό χαρτί ενόψει της δικαστικής μάχης είναι το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν θεωρούσε πως το παιχνίδι έπρεπε να μην ξεκινήσει. Αντίθετα ακόμη και στην έκθεση του μετά το τέλος της αναμέτρησης σημείωσε πως το παιχνίδι δεν ξεκίνησε μετά από απόφαση της Αστυνομίας.

Δείτε όσα γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος

Από εκεί πέρα επί του ρεπορτάζ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση και την τελική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Όλες οι πηγές αναφέρουν πως είναι ορατό το σενάριο τόσο της επανάληψης της αναμέτρησης όσο και του αποκλεισμού των δυο ομάδων.

Η ουσία πάντως είναι πως την αυριανή μέρα θα ξεκαθαρίσει αν οι δυο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού θα μείνουν πρόωρα χωρίς κανένα στόχο στη σεζόν ή αν τελικά θα έχουν κάποιο κίνητρο για να παλέψουν μέχρι τέλους με το μυαλό στο τρόπαιο του κυπέλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση