ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το... πενηντάρικο της διαμάχης

Σοφοκλέους, Παπασταύρου και στη μέση 50 χιλιάρικα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Διατεθειμένη να διεκδικήσει μέσω της δικαστικής οδού το ποσό που θεωρεί ότι δικαιούται να της καταβληθεί βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης εξάδας παρουσιάζεται η ΑΕΛ, όπως γνωστοποίησε η ίδια κοινοποιώντας την επιστολή που έστειλε στην Ομόνοια αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Αφορμή για την κοινοποίηση της επιστολής αποτέλεσαν τα όσα είπε για το θέμα ο πρόεδρος των «πρασίνων», Σταύρος Παπασταύρου, στο πλαίσιο χθεσινοβραδινής του συνέντευξης. Ο ισχυρός άντρας της Ομόνοιας είχε δηλώσει ότι βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει τότε, το ποσό που οφείλει να πληρώσει στην ΑΕΛ (και στην ΑΕΚ) ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Η διαφορά εντοπίζεται στο ότι η ΑΕΛ υποστηρίζει ότι η συμφωνία προνοούσε την καταβολή 100 χιλιάδων ευρώ στην περίπτωση που κάποια ομάδα εξασφάλιζε πρόκριση σε φάση ομίλων. Το ίδιο αναφέρει και η πλευρά της ΑΕΚ που είναι επίσης άμεσα εμπλεκόμενη, όμως ο Παπασταύρου σημείωσε ότι οι ομάδες τα είχαν βρει τότε στις 50 χιλιάδες ευρώ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε «γαλαζοκίτρινους» και «πράσινους» το περασμένο Σάββατο (13/3) άνοιξε πολλά μέτωπα αντιπαράθεσης μεταξύ τους. Μετά την κόντρα για τη διαιτησία και τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις ήρθε ξανά στην επιφάνεια η διαφωνία για τις αποζημιώσεις, για την οποία η ΑΕΛ παρουσιάζεται αποφασισμένη να πάει μέχρι τα δικαστήρια.

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

Έτοιμος για την ένατη του συμμετοχή με τα γαλαζοκίτρινα ο Σλοβάκος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ