ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το... πενηντάρικο της διαμάχης

Σοφοκλέους, Παπασταύρου και στη μέση 50 χιλιάρικα

Newsroom 24sports

Διατεθειμένη να διεκδικήσει μέσω της δικαστικής οδού το ποσό που θεωρεί ότι δικαιούται να της καταβληθεί βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης εξάδας παρουσιάζεται η ΑΕΛ, όπως γνωστοποίησε η ίδια κοινοποιώντας την επιστολή που έστειλε στην Ομόνοια αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Αφορμή για την κοινοποίηση της επιστολής αποτέλεσαν τα όσα είπε για το θέμα ο πρόεδρος των «πρασίνων», Σταύρος Παπασταύρου, στο πλαίσιο χθεσινοβραδινής του συνέντευξης. Ο ισχυρός άντρας της Ομόνοιας είχε δηλώσει ότι βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει τότε, το ποσό που οφείλει να πληρώσει στην ΑΕΛ (και στην ΑΕΚ) ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Η διαφορά εντοπίζεται στο ότι η ΑΕΛ υποστηρίζει ότι η συμφωνία προνοούσε την καταβολή 100 χιλιάδων ευρώ στην περίπτωση που κάποια ομάδα εξασφάλιζε πρόκριση σε φάση ομίλων. Το ίδιο αναφέρει και η πλευρά της ΑΕΚ που είναι επίσης άμεσα εμπλεκόμενη, όμως ο Παπασταύρου σημείωσε ότι οι ομάδες τα είχαν βρει τότε στις 50 χιλιάδες ευρώ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε «γαλαζοκίτρινους» και «πράσινους» το περασμένο Σάββατο (13/3) άνοιξε πολλά μέτωπα αντιπαράθεσης μεταξύ τους. Μετά την κόντρα για τη διαιτησία και τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις ήρθε ξανά στην επιφάνεια η διαφωνία για τις αποζημιώσεις, για την οποία η ΑΕΛ παρουσιάζεται αποφασισμένη να πάει μέχρι τα δικαστήρια.

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

Νίκη που θα την κρατήσει στο κόλπο του τίτλου θέλει απόψε η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ
 |  ΑΕΛ