ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αγώνας ορεινού τρεξίματος Kambos Mountain Race

Στις 21 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν δύο διαφορετικοί αγώνες ορεινού τρεξίματος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το Σωματείο Ανάπτυξης Κάμπος-Τσακκίστρα σε συνεργασία με τα κοινοτικά συμβούλια Κάμπου και Τσακίστρας και με την συνδρομή των S.A.S Sports Events και της Custom Timing διοργανώνουν στις 21 Ιανουαρίου 2024 για πρώτη χρονιά αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kambos Mountain Race. Δύο διαφορετικοί αγώνες ορεινού τρεξίματος θα διεξαχθούν στις 21 Ιανουαρίου, ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος 11 χλμ. για τολμηρούς δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο βουνό, και ένας αγώνας 22 χλμ. για έμπειρους και παθιασμένους δρομείς ορεινού τρεξίματος. Και οι δύο αγώνες έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας και δεν συνιστώνται για αρχάριους δρομείς.

Εγγραφές για τους δύο αγώνες μπορούν να γίνουν μόνο διαδικτυακά. Την ίδια μέρα θα  διεξαχθεί παιδικός αγώνας διασκέδασης 500μ για παιδάκια 6-12 χρόνων και οι εγγραφές θα γίνονται επιτόπου.

Στον τερματισμό οι δρομείς και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την απαράμιλλη φιλοξενία των κατοίκων των 2 κοινοτήτων που θα κερνούν τοπικά εδέσματα, ζεστή σούπα και καφέ.

Ο αγώνα Kambos Mountain Race τελείται εις Μνήμην  των 14 ηρώων της Κοινότητας Κάμπου Τσακκιστρα (11 Ηρωικώς πεσόντων και 3 Αγνοούμενων).

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η RoboMarkets και υποστηρικτές το εκπαιδευτικό ίδρυμα Cardet, η Etheras Energy το Κέντρο φυσιοθεραπείας Κυριάκος Αργυρού, τα προϊόντα κρυοθεραπείας Ice Power και το κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού Get Out.

Χορηγός του παιδικού αγώνα είναι τα παγωτά PAPAFiLiPOU.

Χορηγός επικοινωνίας ο ΣΠΟΡ FM 95.0 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο https://kambosmountainrace.com και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης https://www.facebook.com/KambosMountainRace

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση

Η αθλήτρια του τζούντο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ