ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κωπηλασία και SUP στη θάλασσα της πόλης από την Πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αθλητική διοργάνωση

Προωθητική Ενέργεια

Με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε η αθλητική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας «Για τη Λεμεσό», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Σωματείο Νηρέας Ύψωνα-Λεμεσού και τον προπονητή Κώστα Συμεωνίδη, το πρωινό της Παρασκευής 28 Ιουλίου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα της κωπηλασίας και του SUP (Stand Up Paddling) και να εξασκηθούν για τρεις και πλέον ώρες, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Η δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Ολυμπίων Β’, αποτέλεσε μία ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα, υπενθυμίζοντας παράλληλα τη σημασία του θαλάσσιου στοιχείου για τους κατοίκους της Λεμεσού. Ανέδειξε ταυτόχρονα τη σημασία της άθλησης ως μέρος ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Κατά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο Γιάννης Αρμεύτης, μέλος της Πρωτοβουλίας «Για τη Λεμεσό» σημείωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανταπόκριση στη σημερινή μας εκδήλωση. Πιστεύω ότι τέτοιες δράσεις αναδεικνύουν τις δυνατότητες που έχει η Λεμεσός στην προώθηση του αθλητισμού για επισκέπτες και κατοίκους. Εκτός από τους συμμετέχοντες, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, χάρις στους οποίους η πρωτοβουλία μας απέκτησε και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

Υπογραμμίζεται ότι το σύνολο των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του «Παγκύπριου Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων» ο οποίος στηρίζει τα δικαιώματα και την αξιοπρεπή ζωή των μονογονεϊκών οικογενειών, καθώς και στο «Δίκτυο Ενάντια στη Βία Κατά των Γυναικών». Ιδιαίτερη βοήθεια για τη συνέχιση του έργου του Συνδέσμου αποτελεί η ξεχωριστή δωρεά της εταιρίας Island Oil Holdings Ltd. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση

Η αθλήτρια του τζούντο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ