ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ITF World Tennis Tour επιστρέφει στην Κύπρο και είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ

Σας περιμένουμε στα γήπεδα

Δελτίο Τύπου

Η Thoosa Events ανακοινώνει την επιστροφή του ITF World Tennis Tour στην Κύπρο. Με την υποστήριξη των εταιρειών Kaeline, του ομίλου εταιρειών της Fameline, του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Love Cyprus Sports, είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε αυτό το φανταστικό γεγονός στο Robinson Cyprus, στην Αλαμινό από τις 11 Μαρτίου έως τις 24 Μαρτίου 2024. Ετοιμαστείτε για δύο εβδομάδες γεμάτες με απίστευτη δράση στο τένις!

Με το υπέροχο κλίμα της Κύπρου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, δεν μας εκπλήττει ότι η Κύπρος είναι ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του τένις. Το Υφυπουργείο Τουρισμού αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο του τουρνουά στο σχηματισμό του μέλλοντος του τένις στη χώρα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μέσων μας, το ΣΠΟΡFM95 και το 24sports, για την τρομερή υποστήριξή τους στη διάδοση του τουρνουά και στην κάλυψή του, καθιστώντας το ακόμη πιο συναρπαστικό!

Μην χάσετε τους συναρπαστικούς τελικούς Singles W35 και Singles M15 στις 17 και 24 Μαρτίου 2024. Κράτησε τώρα τη θέση σου στα γήπεδα, αποστέλλοντας email στο e.panayiotou@thoosa.cy.net

Σας περιμένουμε στα γήπεδα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση

Η αθλήτρια του τζούντο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ