ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακοίνωση Primetel για Cyta και Ομόνοια-ΑΕΚ (αποκάλυψη για το κανάλι του τριφυλλιού)

Διαβάστε πως έχουν τα δεδομένα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε η Primetel με την οποία ενημερώνει για τη νέα στρατηγική συνεργασία με τη Cyta.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι τα παιχνίδια της Ομόνοιας και της ΑΕΚ θα συνεχίσουν να προβάλλονται στη πλατφόρμα της Primetel μέσα από τα κανάλια της Cytavision, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από τον συνδρομητή.

Γίνεται επίσης αναφορά στο νέο τηλεοπτικό κανάλι της Ομόνοιας που αναμένεται να ξεκινήσει από τα τέλη Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Primetel παίζει δυνατά με εμπλουτισμένο αθλητικό περιεχόμενο. Συναρπαστικό ξεκίνημα στη νέα αθλητική τηλεοπτική σεζόν με αναβαθμισμένο αθλητικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα της Primetel.

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Primetel και Cyta, η Primetel παραχωρεί τη διαχείριση των αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Cyta, που πλέον αναλαμβάνει και όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές που δρομολογούσε μέχρι πρόσφατα η Primetel.

Παράλληλα, το αθλητικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα της Primetel εμπλουτίζεται σημαντικά, αφού εκτός από Κυπριακό και Διεθνές ποδόσφαιρο οι συνδρομητές της Primetel θα έχουν πρόσβαση και στο επιπρόσθετο αθλητικό περιεχόμενο των καναλιών Cytavision που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Μηχανοκίνητο Αθλητισμό (Formula 1, MotoGP, WRC και Παγκύπριο Power Drift)
  • Τένις (Wimbledon, ATP Tour)
  • Μπάσκετ (ΝΒΑ)
  • Πυγμαχία & Πολεμικές Τέχνες (UFC)
  • Ιππόδρομο (Κυπριακό και Διεθνή)

Συνολικά, οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της Primetel, θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 20 αθλητικά κανάλια, τα οποία θα προβάλλουν ζωντανά περισσότερους από 100 και πλέον αγώνες εβδομαδιαίως. Κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελο αλλά και τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως είναι, ανάμεσα σε άλλα, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, το UEFA Conference League η Premier League, το Ιταλικό, το Γερμανικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Τα παιχνίδια της Ομόνοιας Λευκωσίας και της ΑΕΚ Λάρνακας θα συνεχίσουν να προβάλλονται στη πλατφόρμα της Primetel μέσα από τα κανάλια της Cytavision, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από τον συνδρομητή.

Η Primetel θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ομόνοια και την ΑΕΚ με μια σειρά δράσεων και προωθητικών ενεργειών. Η σχέση της εταιρίας με τα ποδοσφαιρικά σωματεία, παραμένει εξαιρετική και θα συνεχίσει να είναι δυνατή και στο μέλλον.

Επιπλέον οι φίλοι της Ομόνοιας θα έχουν πρόσβαση στο νέο τηλεοπτικό κανάλι της Ομόνοιας Λευκωσίας που αναμένεται να ξεκινήσει από τα τέλη Ιουνίου και θα προβάλει τα τελευταία νέα της ομάδας μέσα από αναλυτικά ρεπορτάζ, πληθώρα από εκπομπές, συνεντεύξεις καθώς και αρχειακό υλικό από παλαιότερες αναμετρήσεις της ομάδας.

Ανακάλυψε ένα συναρπαστικό κόσμο θεάματος και ψυχαγωγίας

Τα υφιστάμενα τηλεοπτικά πακέτα της Primetel πρόκειται να αναβαθμιστούν αυτόματα με όλο το νέο συναρπαστικό επιπρόσθετο περιεχόμενο από την 1η Ιουνίου για να μη χάνεις λεπτό από την πλούσια αγωνιστική δράση του καλοκαιριού που θα περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες από την Κύπρο και το εξωτερικό αλλά και τους προκριματικούς αγώνες από όλες τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην τηλεοπτική πλατφόρμα της Primetel μπορούν να ενημερωθούν για τις ισχύουσες προσφορές σε ένα κατάστημα Primetel ή καλώντας στο 133.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση