ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Ανόρθωση: Η πρώτη κίνηση και το στίγμα της ενίσχυσης

Πολυθεσίτης μπορεί να χαρακτηριστεί ο Γιώργος Γκαλίτσιος

Newsroom 24sports

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αποτελεί και επίσημα το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της «Μεγάλης Κυρίας» με τον Τιμούρ Κετσπάγια να σπεύδει για να καλύψει το κενό το οποίο δημιουργήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά την αρνητική εξέλιξη στη διαπραγμάτευση με τον Άντραζ Στρούνα.

Ποιοτικά, ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός αποτελεί καλύτερη λύση από το Σλοβένο διεθνή ενώ ένα σημαντικό κοινό τους στοιχείο, είναι η ευελιξία ως προς τη προσφορά και στο κέντρο της νευραλγικής γραμμής.

Με έξι τρόπαια στη συλλογή του, ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος γνωρίζει τι θα πει πρωταθλητισμός και γενικότερα το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα στα θέλω και στη φιλοσοφία του Γεωργιανού τεχνικού. Άλλωστε μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν μαρτυρά περιπτώσεις όπως αυτές του συμπατριώτη του, Θεόδωρου Τριποτσέρη, ο οποίος εξελίχθηκε σε πολυεργαλείο στα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια, κατακτώντας μάλιστα και τίτλο.

Προφανώς, ο Γιώργος Γκαλίτσιος αποτελεί τη βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας με τον Έρβιν Κοφί να αποτελεί την εναλλακτική, φανερώνοντας έτσι και την μεγάλη εικόνα, η οποία αναμένεται να εφαρμοστεί τους επόμενους μήνες ως προς την ενίσχυση. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια διατύπωσε την άποψη και πρόθεση να μην ξεφύγει αριθμητικά στις προσθήκες, η απόκτηση πολυθεσιτών αποτελεί μονόδρομος.

Βέβαια έχοντας στο μυαλό την πορεία της διετίας 2014-2015 όταν και η Ανόρθωση στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό σε τέτοιου τύπου ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να προσεχθεί η λεπτή γραμμή η οποία χωρίζει τον αριθμό επιλογών και την ικανότητα αυτών να ανταποκρίνονται σε περισσότερες από μια θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X