ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Αβεβαιότητα, επιφανείς, plan b και ΠΑΠ

Θολό το τοπίο στην προσφυγική ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ημέρα Γενικής Συνέλευσης στην Ανόρθωση η σημερινή, καθώς στις 18:00 το απόγευμα τα μέλη του σωματείου θα μαζευτούν στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, όπου θα συζητηθεί η επόμενη μέρα.

Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη έχει υποβάλει εδώ και μια εβδομάδα την παραίτηση της, αναμένοντας πως σήμερα θα υπάρξει πρόθεση από άλλους παράγοντες ώστε να αναλάβουν. Κάτι τέτοιο όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένο πως θα συμβεί, με το τοπίο στα διοικητικά να παραμένει θολό.

Πρακτικά στη συνέλευση θα υπάρξει απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και ενημέρωση για το τι έχει συμβεί με την οικονομική εκστρατεία που είχε εξαγγείλει στην τελευταία Γ.Σ. Από εκεί και πέρα θα προκηρυχθεί νέα Εκλογική Συνέλευση εντός 15 ημερών και εκεί ακριβώς θα διαφανεί ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση.

Στο προσκήνιο οι επιφανείς

Όπως εδώ και καιρό αποκάλυψε το 24sports, ομάδα επιφανών Ανορθωσιατών προσπαθεί να δημιουργήσει σχήμα για να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας (δες εδώ). Οι επαφές των επιφανών συνεχίζονται με στόχο να καταλήξουν σε ένα πλάνο, αν και το εμπόδιο του οικονομικού είναι πραγματικά μεγάλο. Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του Μάη θα πρέπει η ομάδα να βρει ποσό που ξεπερνά αρκετά τα 2 εκατομμύρια ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποιες υποθέσεις και να μην υπάρχει κίνδυνος για τα κριτήρια.

Επί τούτου η ομάδα των επιφανών χρειάζεται ακόμη χρόνο για τις επαφές ώστε να καταλήξει κάπου, ενώ στο βάθος υπάρχει και υπάρχει και η περίπτωση του Ελληνο-Αμερικάνου επενδυτή (με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε επιδερμικό στάδιο).

Plan B απ’ τον Ανδρέα Ανδρέου

Σε περίπτωση που δεν έχουν θετική κατάληξη οι προσπάθειες των επιφανών, ο επί σειρά ετών Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου κάνει σκέψεις και επαφές ώστε να σχηματίσει δικό του συνδυασμό για να διεκδικήσει την προεδρία του σωματείου. Ήδη προχώρησε σε διερευνητικές επαφές με κάποια άτομα κι αυτές θα εντατικοποιηθούν στις επόμενες μέρες.

Στην ατζέντα το Αντώνης Παπαδόπουλος

Πέραν της επόμενης μέρας στο διοικητικό, αναμένεται πως θα συζητηθεί το θέμα της κτηματικής του Αντώνης Παπαδόπουλος. Για το γήπεδο πρέπει να μαζευτεί ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο, με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδα να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία ώστε να μαζευτούν τα χρήματα. Έχουν δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στην οποία ο κόσμος μπορεί να βάζει τις εισφορές του και στόχος είναι να μαζευτεί 1 εκατομμύριο. Μέσα σε 48 ώρες έχουν πραγματοποιηθεί πέραν των 650 εισφορών με το ποσό που έχει μαζευτεί να προσεγγίζει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Γενικότερα η σημερινή Συνέλευση της Ανόρθωσης είναι πέρα για πέρα σημαντική και παρά το γεγονός πως υπάρχει θολό τοπίο σε σχέση με την επόμενη μέρα στα διοικητικά αναμένεται πως αργά το απόγευμα κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση