ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ψάχνει παραμονή στην Κύπρο ο Τεχέρα

Το σενάριο που θέλει τον Ισπανό να συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο σε άλλη ομάδα είναι πέρα για πέρα ορατό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη 

Εδώ και λίγες μέρες έγινε γνωστό ο Σέρχιο Τεχέρα με το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει απ’ την Ανόρθωση. Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με τον Ισπανό να παίρνει τα δεδουλευμένα του για την τρέχουσα σεζόν και να μένει ελεύθερος με το τέλος του πρωταθλήματος. Απ’ την άλλη η Κυρία δεν θα χρειαστεί να καταβάλει λεφτά για τα άλλα δυο χρόνια συμβολαίου που διατηρούσε ο 33χρονος μέσος.

Πάντως ο Τεχέρα βλέπει με θετικό μάτι την παραμονή του στο νησί και επί τούτου ήδη το όνομα του έχει καταφθάσει στα γραφεία ομάδων του πρώτου. Σε ένα γενικό πλαίσιο απ’ όλους υπάρχει θετική άποψη για τον Ισπανό, όμως το όποιο φλερτ υπάρχει είναι ακόμη στα πρώτα του βήματα.

Εξάλλου και οι πέντε ομάδες βρίσκονται σε μια περίοδο όπου ο προγραμματισμός μπαίνει για πολύ λίγο στον πάγο, μιας και η θέση που θα τερματίσουν αλλά και το αν θα κατακτήσουν τρόπαιο ή όχι επηρεάζει άμεσα το μπάτζετ.

Από εκεί και πέρα τα θέλω του Τεχέρα είναι μεν υψηλά ωστόσο όπως συμβαίνει πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις με μια καλή διαπραγμάτευση το κασέ του θα πέσει σε επίπεδα που δεν είναι απαγορευτικά για καμία ομάδα.

Γενικότερα το σενάριο που θέλει τον Ισπανό να συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο σε άλλη ομάδα είναι πέρα για πέρα ορατό, αν και εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση