ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Αυτοί που βγήκαν μπροστά στα δύσκολα!

Η διοικούσα επιτροπή έβαλε την σφραγίδα της για να περάσει η ομάδα της Αμμοχώστου τα κριτήρια...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θεόδωρος Τσιολάκης 

Η Ανόρθωση κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των κριτηρίων Μαρτίου, καθώς όπως ανακοίνωσε η «Κυρία» ο φάκελος της ήταν πλήρης και ευτυχώς για την ίδια απέφυγε οποιεσδήποτε κυρώσεις που αφορούν αφαίρεση βαθμών και μεταγραφικό εμπάργκο.

Τον τελευταίο καιρό η Ανόρθωση βίωσε ίσως το πιο δύσκολο χρονικό διάστημα των τελευταίων χρόνων, καθώς είχε παραιτηθεί η διοίκηση Σάντη σε ένα σημείο που έπρεπε να βρεθούν λεφτά για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια.

Αυτό επιτεύχθηκε μετά την σημαντική προσφορά της διοικούσας επιτροπής, η οποία ανέλαβε για 15 περίπου μέρες, όμως με τις ενέργειες που έκανε βοήθησε τα μέγιστα για να αποφύγει τα χειρότερα η Ανόρθωση.

Τα άτομα που βγήκαν μπροστά στη δυσκολότερη φάση της Ανόρθωσης ήταν οι Μιχάλης Νεοφύτου, Κυριάκος Πραστίτης, Σάββας Αβραάμ και ο πρόεδρος των παλαίμαχων Ανδρέας Ανδρέου (Κλόκκος). Τέσσερα άτομα που για 15 μέρες έτρεχαν νυχθημερόν για να βρουν λεφτά και να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που υπήρχαν. Μάλιστα κατάφεραν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουν και μέρος των δεδουλευμένων των παικτών πριν τις εορτές του Πάσχα, ενώ κατάφεραν να εξασφαλίσουν όσο μεγαλύτερη παράταση μπορούσαν για τα κριτήρια. 

Από εκεί και πέρα οι διάφορες ενέργειες που συγκροτήθηκαν μετά από πρωτοβουλία της διοικούσας επιτροπής και έτρεξαν μέχρι τώρα, σε συνδυασμό με τη βοήθεια του κόσμου, ήταν τα στοιχεία που βοήθησαν την Ανόρθωση να ξεπεράσει το εμπόδιο των κριτηρίων Μαρτίου.

Φυσικά τίποτε δεν τελείωσε και αυτό που χρειάζεται να συμβεί είναι η εξεύρεση μιας διοίκησης της ποδοσφαιρικής εταιρείας που θα μπορέσει να τρέξει την ομάδα, καθώς υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση