ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Αύξησε τις μετοχές του ο Οκκάς

Παρά τις δυσκολίες, παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί η Ανόρθωση να έχασε απ’ την Ομόνοια, ωστόσο για άλλο ένα παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Οκκά η ομάδα έδειξε στο γήπεδο πως παρά τα προβλήματα και την έλλειψη στόχων, δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί.

Κι αυτή ακριβώς η εικόνα που βγάζει η ομάδα, παρά τις όποιες δυσκολίες, είναι που αυξάνει τις μετοχές του Οκκά ενόψει της απόφασης για τη νέα σεζόν. Ο Κύπριος τεχνικός είναι ξεκάθαρο πως θα ήθελε να παραμείνει στο πηδάλιο της ομάδας, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί με το τέλος της σεζόν κι όταν ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά - οικονομικά δεδομένα της νέας χρονιάς.

Πάντως ήδη στα ενδότερα της ομάδας υπάρχει συζήτηση για το αν θα πρέπει να δοθεί ευκαιρία στον Κύπριο τεχνικό με τη νέα σεζόν, με τις φωνές υποστήριξης του ολοένα και να αυξάνονται. Ο βαθμός με τον Άρη και η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ασφαλώς το πρώτο δείγμα που άρεσε, ωστόσο το γεγονός πως κρατά συγκεντρωμένους τους παίκτες του κι προσπαθεί να αναδείξει (με επιτυχία) το Κυπριακό στοιχεία (βλέπε Παρούτη - Χρυσοστόμου) παρά τα προβλήματα, είναι αυτό που του πιστώνεται περισσότερο απ’ όλα.

Βέβαια όπως σημειώσαμε νωρίτερα το μέλλον του Οκκά θα ξεκαθαρίσει, όταν διαλευκανθεί το τοπίο στο διοικητικό - οικονομικό της νέας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση