ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Στο βάθος επιφανείς Ανορθωσιάτες

Οι σκέψεις επιφανών Ανορθωσιατών, η απάντηση Πουλλαΐδη και η προσπάθεια Σάντη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη 

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την Ανόρθωση βρίσκονται οι διοικητικές εξελίξεις και το οικονομικό ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 24ης Απριλίου όπου θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Επί τούτου ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν ομάδα επιφανών Ανορθωσιατών να κάνουν σκέψεις να δημιουργήσουν συνδυασμό ώστε να αναλάβουν την ομάδα αν και εφόσον προκύψει διοικητικό κενό.

Μάλιστα φαίνεται να έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές και προς την πλευρά Χρήστου Πουλλαΐδη για το κατά πόσο μπορεί ο συνδυασμός αυτός να υπολογίζει στην στήριξη και την οικονομική βοήθεια του.

Με τη σειρά του ο μεγαλομέτοχος φέρεται να διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα προτίθεται να αναλάβει τον οποιοδήποτε διοικητικό ρόλο, ενώ η όποια στήριξη (οικονομική και όχι μόνο) θα είναι καθαρά σαν απλός φίλαθλος της ομάδας.

Απ’ την άλλη η διοίκηση Σάντη συνεχίζει τις προσπάθειες για εξεύρεση χρημάτων που θα πάνε άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Επί τούτου υπήρξε (και θα συνεχίσει να υπάρχει) σειρά επαφών με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά.

Την ίδια ώρα η θέση που πηγάζει απ’ τη διοίκηση Σάντη για τον οποιονδήποτε θέλει να αναλάβει ειπώθηκε και στην περασμένη Γενική Συνέλευση. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της ομάδας είναι έτοιμο να παραιτηθεί αφού πρώτα παρουσιαστεί μια διάδοχη κατάσταση που θα προσφέρει άμεσες λύσεις.

Πάντως σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου για να προκύψει η οποιαδήποτε αλλαγή στη διοίκηση και να βγουν μπροστά οι εν λόγω επιφανείς Ανορθωσιάτες θα πρέπει να υπάρξει παραίτηση του νυν διοικητικού συμβουλίου.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση