ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: «Βράζουν» με Πουλλαΐδη και υποσχέσεις

Έντονα δυσαρεστημένος ο κόσμος με όλα όσα άκουγε και όμως δεν είδε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχείς αποτελέσματα της Ανόρθωσης, το κακό φετινό ξεκίνημα και οι λανθασμένες επιλογές που έγιναν και οδήγησαν την ομάδα στην κατάσταση που είναι σήμερα έχουν κάνει τον κόσμο της Ανόρθωσης ένα καζάνι που «βράζει» με τη διοίκηση της «Κυρίας».

Όμως ο κόσμος της ομάδας δεν τα έχει με τη διοίκηση μόνο για τα φετινά που έγιναν, αλλά γενικότερα για τις υποσχέσεις που έγιναν πριν από πολύ καιρό πριν και όπως φαίνεται σύμφωνα με αρκετά μεγάλη μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης δεν έχουν τηρηθεί.

Αρχικά ο Χρίστος Πουλλαΐδης έφτασε στην Ανόρθωση το 2014 και τότε είχε υποσχεθεί τίτλους και συνεχόμενες εισόδους σε ευρωπαϊκούς ομίλους, όμως μέσα σε οκτώ χρόνια κατάφερε να κατακτήσει ένα κύπελλο και να προκριθεί μόνο μία φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο, ενώ γενικότερα οι πορείες της ομάδας δεν ήταν και οι καλύτερες.

Ας μην πάμε και τόσο μακριά και να επικεντρωθούμε στις υποσχέσεις του καλοκαιριού όταν ο ίδιος ο Πουλλαΐδης υποσχέθηκε ξανά στον κόσμο ότι θα κάνει τον κόσμο περήφανο και ότι η φετινή ομάδα θα κυνηγήσει την κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Η Ανόρθωση οφείλει να είναι πρωτοπόρα, οι άνθρωποι που επιλέξαμε μπορούν να τα καταφέρουν, η διοίκηση θα είναι δίπλα τους, να κάνουμε τον κόσμο περήφανο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Από αύριο θα μιλούν οι πράξεις. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις μόνος σου. Αξιολογούμε τι κάνουν και οι άλλες ομάδες. Πάμε για το καλύτερο δυνατό, την κορυφή. Ό,τι μπορούμε θα το πετύχουμε».

Απλά όχι μόνο η Ανόρθωση φέτος δεν κυνηγά την κορυφή, αλλά από νωρίς αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει τους στόχους της, καθώς τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στο -15 από την 1η θέση.

Ο κ. Πουλλαΐδης μίλησε για πράξεις και όχι λόγια, όμως ο κόσμος της Ανόρθωσης μέχρι στιγμής άκουσε πολλά και είδε πολύ λίγα.

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης τόνισε ότι θα αλλάξει το επίπεδο της ομάδας και θα κάνει μία νέα αρχή με τους Νεόφυτο Λάρκου και Ντάρκο Μίλανιτς να είναι οι καθοδηγητές αυτής της πορείας και ήδη δύο μήνες με την έναρξη του πρωταθλήματος έφυγαν και οι δύο, καθώς απέτυχαν παταγωδώς.

Εκ των πραγμάτων τα κενά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην ομάδα τα βρίσκει μπροστά του ο Μουνιόθ και οι αδυναμίες του ρόστερ είναι πέρα για πέρα εμφανές. Μπορεί η Ανόρθωση εν μέρει να βελτιώθηκε ολίγον με την άφιξη του Ισπανού κόουτς, αλλά την ίδια ώρα είναι ξεκάθαρο πως δεν κρατά μαγικό ραβδί με το οποίο να μπορεί να κάνει το τωρινό σύνολο υπέρ-ομάδα, από την στιγμή που έχει μεγάλες αδυναμίες.

Επί αυτού ο κόσμος είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση της ομάδας τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και τόσο στο βαθμολογικό. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός πως απ’ την αρχή της χρονιάς η διοίκηση έχει να πληρώνει και ένα σωρό αποζημιώσεις.

Παρά τα όσα γίνονται ο κόσμος μένει αιώνια πιστός και Πέμπτη βράδυ μεγάλη μερίδα του κόσμου της Ανόρθωσης βρέθηκε στην Πάφο για στηρίξει την ομάδα, όμως για άλλη μία φορά έφυγε με ταραγμένο το στομάχι και πικραμένος για το αποτέλεσμα και τις αδυναμίες που έχει η «Κυρία» φέτος.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση