ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Δυσκολεύει του Ροντέν

Ολοένα και απομακρύνεται η περίπτωση του Σουηδού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρά το γεγονός πως εδώ και μερικές εβδομάδες η Ανόρθωση βρίσκεται σε επαφές με τον Μάρκους Ροντέν, με τα πάντα να συνηγορούν σε ντιλ, η στάση του Σουηδού ποδοσφαιριστή έχει αλλάξει τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στην «Κυρία» να… ναυαγεί.

Ξεκινώντας όμως χρονολογικά να σημειώσουμε πως από πλευράς Ανόρθωσης κατέθεσαν πρόταση προς τον Ροντέν πολύ κοντά στα «θέλω», με αποτέλεσμα ο Σουηδός να μένει ικανοποιημένος και να παρουσιάζεται έτοιμος να πει το «ναι».

Στις τελευταίες όμως επαφές ο Ροντέν ζήτησε κι άλλο χρόνο για να φθάσει στην τελική του απόφαση, μιας και πιθανότατα έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις με μια από αυτές να έρχεται απ’ την Αούστρια Βιέννης.

Ως εκ τούτου στην Ανόρθωση δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και ξεκίνησαν οι επαφές με άλλους ποδοσφαιριστές τους οποίους είχε αξιολογήσει θετικά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Το κεφάλαιο μεταγραφής χαφ στην «Κυρία» αναμένεται να κλείσει πολύ σύντομα με τον Γεωργιανό τεχνικό να ψάχνει για έναν παίκτη που θα μπει με μιας στην ομάδα και θα βοηθήσει ουσιαστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση