ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Εκτός οι Τεχέρα, Καστέλ και με «νέο» πρόσωπο

Με μισή ντουζίνα και βάλε απουσίες και ευκαιρίες σε Κύπριους

Στη Λευκωσία ταξιδεύει σήμερα η Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Η «Κυρία» μπορεί να μην έχει βαθμολογικά κίνητρα όμως οι παίκτες του Γιάννη Οκκά οφείλουν να παίξουν για την αξιοπρέπεια τους και την ιστορία της ομάδας του. Αυτό προσπάθησε να μεταφέρει ο Κύπριος προπονητής από την μέρα που ανέλαβε και στα δύο μέχρι στιγμής παιχνίδια κατάφερε να το περάσει. 

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι ο Οκκάς καλείται να διαχειριστεί και αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής θα είναι οι Τεχέρα, Μουσοντά Καστέλ, Τσίκο, Τιουνέ, Ιωάννου και Γκασαμά. Αρκετές απουσίες που έφεραν την επιτακτική ανάγκη για να βάλει στην αποστολή παίκτες από τα Κ19, για αυτό και σήμερα θα βρεθεί στην αποστολή της πρώτης ομάδας για πρώτη φορά ο Ευαγόρας Χαραλάμπους. Επίσης στην αποστολή θα είναι και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, που επίσης προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας. 

Μία πιθανή εντεκάδα είναι με τον Αρμπολέδα στο τέρμα, στα στόπερ θα είναι οι Κορρέα και ένας εκ των Κάργα ή Μαρμούκ, αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Κορέια και δεξιά ο Αντωνίου. Στο κέντρο θα είναι οι Χρυσοστόμου και Αρτυματάς. Στα άκρα θα είναι οι Παρούτης και Φερέιρα, ενώ στην επίθεση ίσως δούμε τους Γκερέρο και Τζουλίου. 

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση