ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ένα μηχανάκι από την Αφρική

Το όνομα αυτού Σέρτζε Ακα Αρνό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να δίνει έμφαση πλέον στον μεταγραφικό σχεδιασμό και φυσικά τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα. Ο στόχος του Γεωργιανού τεχνικού είναι να αλλάξει τη μισή ενδεκάδα και ως εκ τούτου η δουλειά που είχε είναι μπόλικη.

Στο μεταγραφικό πλάνο υπάρχει και ένα μέσος που θα είναι μηχανάκι στο χώρο του κέντρου. Παίκτη δηλαδή με πολλά τρεξίματα, που θα κόβει μπάλες και θα αναχαιτίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων, ενώ παράλληλα θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να βγάλει σωστά τη μπάλα μπροστά.

Στη λίστα και μάλιστα σε περίοπτη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο Σέρτζε Ακα Αρνό απ’ την Ακτή Ελεφαντοστού. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή στα 26 του χρόνια οποίος τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Ελ Γκούνα της Αιγύπτου και νωρίτερα στην Σφαξιέν της Τυνησίας. Γενικότερα ο Αφρικανός μέσος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη, για την ακρίβεια έπαιξε μπάλα μόνο στην Αφρική.

Η Τιμούρ Κετσπάγια έχει ξεχωρίσει την συγκεκριμένη περίπτωση και ξεκίνησαν οι επαφές. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις με την περίπτωση του, και αν τελικά θα υπάρξει θετική κατάληξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση