ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Επίθεση για μεγάλα πράγματα

Γεμάτη ποιότητα η επιθετική γραμμή της «Κυρίας»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με την απόκτηση του Ματζίντ Γουαρίς η Ανόρθωση πρόσθεσε ακόμα μια σημαντική μονάδα στην επιθετική της γραμμή η οποία σύμφωνα με το υπάρχων ρόστερ, χαρακτηρίζεται από πλουραλισμό και ποιότητα.

Ο Γκανέζος μαζί με τον Ράντονιτς αποτελούν τα κλασικά «εννιάρια» του Μίλανιτς, ενώ εκεί μπορεί να δώσει λύσεις και ο Νινγκά ο οποίος στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Μια άλλη επιλογή μπορεί να αποτελέσει και ο Κατσαντώνης ο οποιος αυτό το διάστημα δοκιμάζεται και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες εάν θα αποκτηθεί.

Όσο αφορά τα άκρα της επίθεσης, η Βαρωσιώτικη ομάδα διαθέτει τους Ουάρντα, Φερέιρα, Εμπραλίτζε, Χριστοφή και Παρούτη, ενώ και πάλι ο Νινγκά μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο αφού εκεί είναι ουσιαστικά η φυσική του θέση.

Απομένει ο Χριστοδουλόπουλος ο οποιος αγωνίζεται τόσο στα άκρα όσο και στο «10» και εναπόκειται στον Σλοβένο τεχνικό που θα επιλέγει να τοποθετεί τον Ελλαδίτη άσο.

Συνεπώς, ο Ντάρκο Μίλανιτς έχει στην διάθεση του μια μεγάλη γκάμα από ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις σε αρκετές θέσεις, κάτι που αποτελεί ευχάριστη «σπαζοκεφαλιά» για τον ίδιο. Σημαντικό όμως για τον τεχνικό της «Κυρίας» είναι να καταφέρει να «δέσει» αυτό το ποιοτικό σύνολο που έχει στα χεριά για να επιστρέψει η ομάδα πίσω στην πρωταγωνιστική της πορεία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση