ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Γηγενείς από την.. εξωτερική

Το παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα άφησε πολλά αγωνιστικά κέρδη

Newsroom 24sports

Πάει πολύς καιρός από τότε που είχαμε να το δούμε αυτό το γεγονός. Το να τελειώνει κάποιον αγώνα με πέντε γηγενείς ποδοσφαιριστές η Ανόρθωση, σίγουρα αποτελεί είδηση, την οποία δεν την αφήνουμε να περάσει και τόσο... αψήφιστα, μες στην ποδοσφαιρική ξενομανία των καιρών μας.

Κόντρα στην Καρμιώτισσα, δόθηκε η ευκαιρία στον Τιμούρ Κετσπάγια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς Κύπριους του ρόστερ, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και με το παραπάνω.

Ιδιαίτερα, οι Παρούτης και Χρυσοστόμου άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων, παίζοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παρούτης σκόραρε και ένα πολύ όμορφο γκολ, δείχνοντας την ποδοσφαιρική του παιδεία από τα γήπεδα της Ιταλίας. Από την άλλη, ο Χρυσοστόμου έδειξε να είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρεξίματα, αλλά και τεχνική και το μέλλον είναι δικό του.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Παναγιώτης Αρτυματάς και Παύλος Κορρέα έκαναν ένα σταθερό παιχνίδι με καλή απόδοση, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, μετά από πάρα πολύ καιρό. Ουσιαστικά, γνωρίζουν πως αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις των Ρισβάνη και Βργκοτς στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, περιμένοντας τις ευκαιρίες τους το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος, ο Κώστας Πηλέας αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο αριστερό άκρο της άμυνας, δείχνοντας πως αξίζει περισσότερων ευκαιριών στο εγγύς μέλλον. Ευρισκόμενος στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2017, πλέον αποτελεί μια «έμπειρη» λύση στα χέρια του Κετσπάγια.

Συμπερασματικά, βλέπουμε πως υπάρχει έντονο κυπριακό στοιχείο στην Ανόρθωση, μαζί με τους πιο έμπειρους Κωστάκη Αρτυματά και Δημήτρη Χριστοφή. Στο χέρι τους είναι να καθιερωθούν τα επόμενα χρόνια όλοι αυτοί που προαναφέραμε, δείχνοντας ακράδαντα την αξία τους...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση