ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Η Ευρώπη κρίνει το πλάνο

Στην «κυρία» επικεντρώνονται στο στόχο του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τον αποκλεισμό της Ανόρθωσης απ’ το κύπελλο, όλοι στο οικοδόμημα της «κυρίας» επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα και μοναδικός στόχος είναι να κλειδώσει η ομάδα μια θέση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση και θα πρέπει μέχρι το φινάλε της σεζόν να αναρριχηθεί στην 4η.

Η έκβαση του πρωταθλήματος αναμένεται να καθορίσει και το πλάνο της νέας σεζόν. Είναι αντιληπτό και απόλυτα λογικά πως το μπάτζετ της νέας χρονιάς θα είναι διαφορετικό στην περίπτωση που δεν υπάρχει Ευρώπη, κάτι που απεύχονται όλοι στο οικοδόμημα της «κυρίας». Ακόμη και στην περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει εισιτήριο για το Conference League και φθάσει μέχρι τα play off της διοργάνωσης τότε θα προσθέσει στο ταμείο της περίπου 1 εκατομμύριο, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο.

Ο δε Νεόφυτος Λάρκου επεξεργάζεται και τα δυο σενάρια αφού είναι σχεδόν δεδομένο πως θα αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Οι συναντήσεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια, τον Χρίστο Πουλλαΐδη, τον Μαρίνο Μήτρου και τον Ιούλιο Κονναρή, δείχνουν ακριβώς πως οι επαφές των δυο πλευρών είναι κάτι περισσότερο από προχωρημένες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση