ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Η πλάστιγγα γέρνει προς Γιανέφσκι

Φαβορί ο Σκοπιανός προπονητής

Θέμα χρόνου είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον προπονητή στην Ανόρθωση. Οι ιθύνοντες της «Κυρίας» θέλουν το κλείσουν το θέμα το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα θέματα του προγραμματισμού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Ο Σκοπιανός προπονητής, άριστος γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου, κρίθηκε ως μια πάρα πολύ καλή λύση, αγωνιστικά και οικονομικά, για τον πάγκο της Ανόρθωσης.

Ο 62χρονος προπονητής γνωρίζει το μέγεθος της Ανόρθωσης και τις πολύ υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο, ενώ το κασέ του είναι εντός των οικονομικών πλαισίων που έχουν τεθεί από τη διοικούσα επιτροπή.

Ο κ. Γιανέφσκι πέρασε από τον πάγκο αρκετών κυπριακών ομάδων (ΑΕΛ, ΕΝΠ, Ολυμπιακός, Εθνικός). Η ΑΕΛ ήταν ο τελευταίος του προπονητικός σταθμός, από την οποία αποχώρησε τον Απρίλη του 2023 και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα.

Μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα του προπονητή, με τον κ. Γιανέφσκι να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση