ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Μπακάκης... και άλλοι δυο

Έντονες οι διεργασίες στο κεφάλαιο της ενίσχυσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι μετεγγραφικές υποθέσεις της Ανόρθωσης βρίσκονται υπό πλήρη εξέλιξη, παρόλο που απέχουμε περισσότερο από ένα μήνα για την επίσημη έναρξή της. Δεδομένο είναι πως η ομάδα της Αμμοχώστου θα ενισχυθεί σημαντικά, με στόχο την εκπλήρωση των μεγαλεπήβολων της στόχων.

Μοιάζει ως ένα (σχεδόν) βέβαιο ενδεχόμενο η κορυφή της επίθεσης να έχει ένα νέο ποδοσφαιριστή για τη συνέχεια της σεζόν, αφού ο Κάιλ Λάφερτι για την ώρα δεν πρόσφερε. Οι εμφανίσεις του Βρετανού επιθετικού δεν ικανοποιούν κανένα στα ενδότερα της ομάδας και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε ίσως και να δει πρόωρα την πόρτα της εξόδου.

Επιπρόσθετα, στο κάδρο υπάρχει και η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, αλλά και ενός αμυντικού μέσου. Αυτές οι δύο θέσεις είναι αυτές που χρήζουν ποιοτικών «ενέσεων» στην αρχική ενδεκάδα άμεσα. Ήδη, το ψάξιμο έχει εντατικοποιηθεί και εξελίξεις πρέπει να αναμένουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Η επίσημη Ανόρθωση δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει το οτιδήποτε πάνω σε αυτά τα θέματα, επί του παρόντος, αλλά στο παρασκήνιο υπάρχουν έντονες διεργασίες.

Στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα υπάρχει μόνο μια καθαρόαιμη λύση και αυτή είναι ο Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος φέτος απουσίασε σε αρκετά παιχνίδια ένεκα τραυματισμού. Το όνομα του Μιχάλη Μπακάκη είναι ένα από τα ονόματα που απασχολεί έντονα τον Τιμούρ Κετσπάγια, με τον Ελλαδίτη διεθνή να τελεί υπό παραχώρηση από την ΑΕΚ Αθηνών.

Την ίδια ώρα στο κέντρο χρειάζεται άλλη μια επιλογή η οποία θα μπορεί να δώσει λύσεις και ανάσες σε παίκτες που έχουν τραβήξει το κουπί απ' την αρχή, όπως ο Αρτυματάς.

Σε γενικότερο επίπεδο, η πρόθεση είναι να εξαντληθεί το δικαίωμα των τεσσάρων μετεγγραφικών κινήσεων τον Ιανουάριο, αν βρεθούν κάποιες περιπτώσεις παικτών που να κάνουν τη διαφορά, σε σχέση με το υφιστάμενο ρόστερ. Δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να αφορούν τον κατάλογο Β' ή γηγενείς ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση