ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ο πρωταθλητισμός δε σηκώνει ρίσκα

Κάποια πράγματα άρχισαν να φαίνονται

Newsroom 24sports

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών που στο τέλος αναδεικνύονται πρωταθλητές είναι να μην εφησυχάζουν όταν τα πράγματα τους πάνε καλά και να μην τα παρατάνε στα άσχημα. Στην περίπτωση της Ανόρθωσης, ουδείς μπορεί να διαγράψει όσα έχουν γίνει που οδήγησαν σε μια εξαιρετική παρουσία αλλά για να υπάρξει διάρκεια χρειάζονται ενισχύσεις.

Αναζητούνται και ποδοσφαιριστές καταλόγου Β να μην πιάνουν θέση ώστε το ρόστερ να μεγαλώσει. Όλες οι άλλες ομάδες κορυφής έχουν τέτοιους, η Ανόρθωση μόνο τον Μανθάτη.

Ο τραυματισμός του Ρενάτο Μαργκάσα δεν είναι ο πρώτος φετινός, ευτυχώς για τους αθλητές δεν υπήρξε κάποιος από αυτούς που λέμε σοβαρούς, ενώ δεδομένα θα μπουν στην εξίσωση και οι κάρτες. Μέχρι τώρα δεν απασχόλησαν όμως ήδη έξι παίκτες είναι στο όριο.

Υπάρχει η ευκαιρία μέσα από τις μεταγραφές του Γενάρη να αυξηθούν οι επιλογές και με βάση τα δεδομένα αυτό κρίνεται ως απαραίτητο. Υπάρχουν εφτά παίκτες με ηλικίες 33+ στο ρόστερ και οι πέντε τουλάχιστον είναι βασικά στελέχη της ενδεκάδας. Ο Γιωργαλλίδης έχει δευτερεύοντα ρόλο ενώ ο Σαντίκ πήρε συμμετοχές ενδεκάδας στην αρχή αλλά πλέον είναι πίσω από τον Κατσαράβα. Σίφο, Μαργκάσα, Λόρια, Ράγιος και Γκαλίτσιος οι υπόλοιποι.

Να προβλέψει το μέλλον κανείς δεν μπορεί, όμως δίνεται η δυνατότητα να πάρεις καλύψεις σε θέσεις που έχεις θέματα σε περίπτωση που κάποιος λείψει. Ήδη ξέρουμε για την πρόθεση να πάρει ένα χαφ ενώ και στα άκρα της άμυνας χρειάζεται κάτι ακόμα. Αν μπορούσες να βρεις και επιλογή και για το κέντρο άμυνας δε θα ήταν άσχημο καθώς και τον αντι-Ράγιος, αν και αυτή η λύση μπορεί να προκύψει από το χαφ που θα έρθει.

Γενικώς, ο Γενάρης δίνει μια ευκαιρία να έχεις λύσεις που στην πορεία της σεζόν μπορούν να σου χρειαστούν. Έχουμε ξαναγράψει πως αναζητούνται και ποδοσφαιριστές καταλόγου Β να μην πιάνουν θέση ώστε το ρόστερ να μεγαλώσει. Όλες οι άλλες ομάδες κορυφής έχουν τέτοιους, η Ανόρθωση μόνο τον Μανθάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Πρόεδρος: Με διάγγελμα ανακοινώνει μέτρα κατά διαφθοράς

«Γιά να έχουμε τέτοια κολοσσιαία διαφθορά και μόνιμη γιά χρόνια ατελείωτα από τους ψευδοπολιτικούς της ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  14:39

Πρόεδρος: Με διάγγελμα ανακοινώνει μέτρα κατά διαφθοράς

«Γιά να έχουμε τέτοια κολοσσιαία διαφθορά και μόνιμη γιά χρόνια ατελείωτα από τους ψευδοπολιτικούς της ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  14:38

Εντείνεται η αντιπαράθεση E.E. - AstraZeneca

«K. Kyriakidou, to oti exete to idio provlima me 2 diaforetikes etereies mallon dixni pos to provlima ...»
G.  |  21:34

Αυτοδιοίκηση στη This is Cyprus

« “Οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται συχνά και για τον ίδιο λόγο.” Mark Twain»
Leon  |  14:08

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση