ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Οι σκέψεις Γκαγιέγο για την εντεκάδα

Το πλάνο του Ισπανού και οι αλλαγές στην εντεκάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η Ανόρθωση για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, όπου μοναδικός στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι και η ανάβαση ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Ντάβιντ Γκαγιέγο καταστρώνει το πλάνο του χωρίς τον Μιχάλη Ιωάννου, ο οποίος μάλλον θα είναι εκτός αποστολής, ενώ το θετικό νέο που προέκυψε από την Τετάρτη (δες ΕΔΩ) είναι ότι ο Σαρλί Μουσοντά ανέβασε ρυθμούς και μάλλον θα είναι στην αποστολή.

Όσον αφορά το πλάνο του Ισπανού προπονητή και την εντεκάδα αναμένεται να δούμε κάποιες αλλαγές. Αρχικά η μία αλλαγή θα είναι αυτή του Σάλβα Φερέρ, ο οποίος θα είναι εκτός για αρκετό καιρό μετά το πρόβλημα που προέκυψε (δες ΕΔΩ), με την ευχή όλα να πάνε καλά. Ο αντικαταστάτης του Ισπανού στόπερ θα είναι ένας εκ των Μαρμούκ και Κορρέα, με τον Μαροκινό αμυντικό να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα μια άλλη αλλαγή που αναμένεται να δούμε είναι αυτή του Καστέλ, ο οποίος μάλλον θα ξεκινήσει βασικός και στον πάγκο θα μείνει ο Γκασάμα.

Πέραν από τα πιο πάνω θέση βασικού διεκδικεί και ο Ανδρέας Χρυσοστόμου και δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία από τον Γκαγιέγο στην αρχική εντεκάδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση