ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πάει για Τζουρ κι αλλάζει το πλάνο

Διαφοροποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε διαπραγματεύσεις με τη Χάποελ Ρανανά προκειμένου να διατηρήσει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της τον Ασάφ Τζουρ είναι η Ανόρθωση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί να κρατήσει στην ομάδα τον Ισραηλινό τερματοφύλακα και να πλαισιώσει με αυτόν τον Γκιόργκι Λόρια στη θέση του άσου, αντί για να κινηθεί για κίπερ καταλόγου Β όπως προσανατολιζόταν αρχικά.

Η συγκεκριμένη απόφαση αυτομάτως διαφοροποιεί το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας ως προς τις κινήσεις που απομένουν για να συμπληρώσει το ρόστερ της. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, όταν ήταν εγγεγραμμένος στον κατάλογο Β, ο Τζουρ από φέτος θα πρέπει να εγγραφεί στη 15άδα των ξένων/κοινοτικών, όπου οι κενές θέσεις είναι στην ουσία μετρημένα κουκιά.

Αυτή τη στιγμή ο κατάλογος Α της Ανόρθωσης περιλαμβάνει 13 ονόματα. Εάν οι επαφές με τους Ισραηλινούς για τον Τζουρ καρποφορήσουν και ο παίκτης παραμείνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα απομένει μόνο μία κενή θέση, παρότι η ομάδα επιδιώκει να ενισχυθεί τόσο με ανασταλτικό, όσο και με δημιουργικό μέσο.

Στη λίστα του Κετσπάγια για τις θέσεις αυτές υπήρχαν οι Πελουπέσι και Γκβίλια, όμως με τη διαφοροποίηση του πλάνου δεν θα υπάρχει δυνατότητα να αποκτηθούν αμφότεροι. Κατά συνέπεια, ο Γεωργιανός τεχνικός θα κληθεί να επιλέξει έναν από τους δύο και να καλύψει την άλλη θέση με ποδοσφαιριστή κάτω των 22, που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση